Ce face Fiuzer?

Fiuzer deschide pentru tine lumea online, un spațiu în care poți să te desfășori atât ca și creator de conținut cât și ca brand. O lume virtuală care să îți atingă nevoile de colaborare și promovare.
Acest instrument de marketing va schimba modul de publicitate în mediul online prin algoritmi preciși. Mai mult de atât, transparența și eficiența îți vor transforma campaniile și le va aduce în poveștile oamenilor. Fiuzer va fi locul de întâlnire unde veți descoperi ce înseamnă cu adevărat “influencer marketing”.

Ești

Creator

Ești
Creator

_

Voi îl știți pe Andrei? El este un antreprenor în căutare de vizibilitate în online pentru brandul lui. Acesta a încercat toate variantele de reclame plătite însă fără succes. Andrei a realizat că mediul online nu e chiar așa ușor și că are nevoie de ajutor din partea creatorilor de conținut pentru a-și atinge scopurile propuse pentru brandul lui.

Dar aici s-a lovit de o altă problemă, îi era foarte greu sa găsească creatori de conținut pe nișa bradului său dar și care să fie pe același film cu el. Până în ziua când a descoperit Fiuzer. Prin această aplicație a realizat că are acces la oameni care stăpânesc online-ul. Mai mult de atat, brandul său a ajuns în story-urile creatorilor de conținut și a devenit tot mai popular în online. Fii ca Andrei, înregistrează-te acum și o să fii printre primii care are acces la aplicația Fiuzer.

Ești

Brand

Ești
Brand

_

Anul 2022 aduce schimbări și noi oportunități pentru fiecare, dar mai ales în mediul online. La fel se întâmplă și pentru creatorii de conținut. Roxana este activă pe rețelele de socializare de câțiva ani și acum dorește să colaboreze cu brandurile ei preferate. Cu toate că a strâns un număr mare de urmăritori, îi este greu să găsească colaborări constant, ceea ce o demoralizează în a mai căuta.

Datorită unor prieteni a auzit de aplicația Fiuzer, unde brandurile postează diferite campanii de promovare și mai mult de atât poate să își aleagă fiecare brand cu care o să colaboreze. După ce Roxana a creat un cont pe aplicație, a reușit să colaboreze cu branduri noi care o reprezintă, a reușit să cunoască oameni noi, își permite să cumpere mai multe haine, chiar vacanțe direct din aplicație și a dezvoltat un portofoliu unde poate vedea toate colaborările pe care le-a făcut. Fii printre primii care are acces pe aplicație înregistrându-te acum!

Dacă Ai întrebări,
contactează-ne!