Cine suntem?

Cine suntem?

Paul este un antreprenor înnăscut cu calități de lider. Pe lângă experiența în a coordona echipe acesta a studiat Marketing Management și Planificare de Evenimente în Danemarca. 

A organizat evenimente de business ca și Startup Weekend, Pitching Game și Star Nord dar și evenimente muzicale ca Blankish. Acestea l-au ajutat sa creeze un network format din antreprenori, artiști și creatori de conținut.

Roland este un dezvoltator de soluții în IT cu peste 7 ani de experiență în crearea aplicațiilor native mobile.

Pornit de dorința în a materializa idei în produse tangibile, el a reușit să își transforme pasiunea într-o carieră de succes, colaborând cu clienți din întreaga lume, precum Germania, Anglia sau Arabia Saudită. Recent a lansat propria lui aplicație în colaborare cu salonul de coafură Hairgonomy din Cluj Napoca.

Ovidiu are o experiență în design și comunicare de peste 15 ani. A avut ocazia să definească unele dintre cele mai des întâlnite produse din viața de zi cu zi din România.

Cu un mindset creativ și o abordare directă și onestă, Ovidiu este extrem de pasionat de design de produs, design de brand și art directing. Când nu este implicat în proiectul Fiuzer, creeză branduri la Symbold, studioul său.

Anda este pasionată de oameni și de cuvinte de când se știe. În ultimii 6 ani, și-a concentrat atenția în domeniul comunicării, pentru a putea identifica într-un mod creativ nevoile oamenilor. În calitate de Specialist în Comunicare, după trei ani lucrați în Marketing și alți 2 investiți în sesiuni de consultanță Individuală, vine cu un bagaj de cunoștințe complementare echipei, fiind liantul dintre Fiuzer și utilizatorii aplicației.

Dragoș, drumul lui pe partea de antreprenoriat a pornit încă din facultate când a studiat la facultatea de Business din Cluj, a devenit pasionat in a găsi companii cu potențial in care sa investească și a decis sa își înceapă o cariera de tanar antreprenor. Momentan activează in industria hoteliera, a vânzărilor de produse online si in organizarea de evenimente. Pe lângă aceasta mai colaborează cu un Ong pe partea de promovare a proiectelor pe fonduri Europene. Acesta își dorește sa ajute brandurile din România sa ajungă la un nivel de vânzări la fel ca cele din afara.

Bogdan este specialistul Fiuzer pe partea video. De la editarea podcast-urilor, pâna la animațiile regăsite în promo-urile săptămânale, el face lucrurile “să se miște”.

De aproximativ 10 ani, Bogdan ajută brandurile din toată lumea să-și spună povestea cât mai bine, prin mijloace vizuale și nu numai.

dacă Ai întrebări,
contactează-ne!